Kuchnia domowa
Pięć ugotowanych ziemniaków zmiksować i wymieszać z 0,5 l sosu beszamelowego, 4 żółtkami, 10 dag tartego żółtego sera, solą, pieprzem, gałką muszkatołową i pianą z 4 białek. Masę nałożyć do 1/3 wysokości naczynia żaroodpornego posmarowanego masłem i wysypanego tartą bułką. Wstawić do nagrzanego piekarnika na 40 min. (BAR)
Zachęcamy Czytelników do**przysyłania własnych, sprawdzonych, domowych przepisów kulinarnych.**
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?