– Kucharz jest Wochem – opowiada właściciel Restauracji Gondola Artur Rosiński. – Pizza, którą dziś wykonał, była zrobiona na białym sosie z bekonem gryzowanym, świeżym pomidorem i świeżą bazylią. Jest lekka, na cienkim cieście. Wkrótce trafi do naszego meni jako nowość.
Pizza była wypiekana w tradycyjnym piecu opalanym drewnem w temperaturze 360 stopni. Czas wypieku – od 4 do 6 minut.
Autor: Julia Cialpuk
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?